De beste ontwerper vinden voor een stijlvol interieur

Een stijlvol interieur ontwerpen is niet eenvoudig. Om een interieur te ontwerpen wat echt dat “wauw”-gevoel geeft is professionele hulp nodig. Veel mensen weten niet dat een stijlvol interieurontwerp niet alleen draait om het volgen van de esthetiek regels. In feite omvat het proces veel out-of-the-box denken en omvat het ook een goede mix van creatief denken en het geven van een persoonlijke tint. Om een stijlvol interieur te creëren heeft u nuttig advies nodig. Ik ben Esther Houtman en ik kan u helpen bij het realiseren van uw gewenste interieur.

Een interieur is om in te leven

Het is erg belangrijk dat u nadenkt over uw persoonlijke voorkeuren en vereisten voordat u een definitieve beslissing neemt over uw interieur. Enkele dingen die ik als ontwerper in overweging zal nemen, zijn het kleurenschema, de plaatsing van meubels en de verlichting. Daarnaast kijken we naar hoe praktisch het interieur is en de samenstelling van uw huishouden. Is alles goed schoon te maken? Komen er kinderen over de vloer? Heeft u huisdieren? We zullen deze zaken zeker grondig bespreken voordat we aan uw interieur gaan werken.

Stijlvol interieur

Een stijlvol interieur in Den Bosch en omstreken

Uw interieur weer helemaal van deze tijd, hoe fijn is dat. Ik plan graag een vrijblijvende afspraak in om uw wensen te bespreken. Ook kunt u in ons portfolio diverse interieurontwerpen bekijken. Iedereen heeft specifieke wensen wanneer het op het interieur aankomt. Logisch, want ik zoek zelf ook naar een persoonlijk interieur waarbij de elementen samen in een stijlvolle inrichting samen komen. Ter voorbereiding van onze afspraak kunt u een lijst van enkele ontwerpen die je mooi vindt maken. Ideaal hiervoor is Pinterest of Instagram. Tijdens ons vrijblijvende adviesgesprek kan ik ook ideeën aandragen en vanuit een professionele kant feedback geven op uw ideeën.

Duidelijke afspraken

Na ons gesprek werk ik uw wensen uit in een duidelijke offerte. Hierin leest u precies wat de investering zal zijn voor uw interieur. Door mijn ervaring en mijn netwerk profiteert u van onze inkoopkanalen. Deze kanalen bieden meer unieke items dan de woonwinkels en ook de prijzen zijn verrassend vriendelijk. Wanneer de offerte akkoord is gaan we aan de slag. Door alles uit te werken in een plan waarbij we zoveel mogelijk visueel maken is het proces volkomen transparant en houdt u controle over uw interieur. Als u het gevoel heeft dat er iets ontbreekt, geeft u dit gerust aan. Op deze manier kunnen we ook later in het ontwerp aanpassingen maken. Het is belangrijk dat u zich helemaal thuis voelt in uw nieuwe interieur.

Menu