Kleuradvies voor uw interieur

Wilt u meer sfeer creëren in uw interieur? Ik ben Esther Houtman en help u daar graag bij door kleuradvies te geven. De kleur in uw woning bepaalt namelijk voor een groot gedeelte welke sfeer u ervaart als u de ruimte binnenstapt. Op basis van uw wensen breng ik kleuradvies uit en kan ik een kleurenschema maken die bij uw huis past. Heeft u een laag plafond en wilt u deze visueel verhogen? Dan kunt u kiezen voor contrasterende kleuren tussen de muur en het plafond. Hierdoor lijkt het alsof de ruimte hoger is dan deze in werkelijk is. Ik geef u graag persoonlijk kleuradvies zodat uw interieur echt tot leven komt! Er komen veel factoren bij kijken en ik ondersteun u graag bij het kiezen van de juiste kleuren. Wilt u meer weten over mijn werkwijze als interieuradviseur in Den Bosch en omgeving? Neem gerust contact op en ik vertel u graag meer over hoe ik te werk ga.

Voordelen van kleuradvies

Als ervaren interieuradviseur kan ik goed bepalen hoe ik de verschillende kamers in uw huis met kleur in verbinding kan brengen. Hierdoor wordt uw huis één geheel en is er meer samenhang. Door mijn opleiding heb ik veel kennis opgedaan over de psychologie van kleur en hoe je alle verschillende aspecten mee kunt nemen bij het geven van kleuradvies. Zo kan ik er bijvoorbeeld voor zorgen dat jouw huis er ruimtelijker komt uit te zien of dat er een bepaalde uitstraling wordt gecreëerd. Schaduwen en verzadiging spelen onder andere allemaal een rol. Ik geef u graag kleuradvies dat is afgestemd op jouw wensen en budget. Wilt u kleuradvies aanvragen? Neem contact met mij op! Dan maken we een afspraak.

Kleuradvies

Advies voor verfkleur voor verschillende ruimtes

Voor iedere ruimte kan ik je specifieke suggesties geven op het gebied van kleuradvies. Als interieurstylist in Den Bosch vind ik het belangrijk om eerst stil te staan bij het doel van de kamer. Met neutrale kleuren zit u altijd goed maar u kunt net die extra dimensie creëren door voor een iets minder gangbare kleur te gaan. Daar help ik u graag bij! In de slaapkamer wilt u een kleur die gezellig aanvoelt, dus daar zou u goed met violet kunnen werken. Ook andere kleuren passen hier trouwens goed bij mij! Wilt u hier specifiek advies over inwinnen? Neem dan contact op!

Menu