Interieurstylist in Den Bosch voor inrichting bso

Bent u op zoek naar een interieurstylist in Den Bosch die is gespecialiseerd in de inrichting van bso’s en kinderdagverblijven? Ik ben Esther Houtman en ik ben interieurstylist in Den Bosch en omgeving. Binnen dit vakgebied ligt mijn expertise bij het inrichten van bso’s en kinderdagverblijven. Dit is een specialistische tak binnen de tak van het interieurontwerp. Zo moeten alle meubels aan bepaalde eisen voldoen en zijn er vaak verschillende pedagogische leidraden waar rekening mee gehouden moet worden. Daarnaast is het ook van belang dat de kleuren met zorg worden uitgekozen waardoor de ruimte de juiste sfeer uitstraalt. Wilt u mijn expertise inschakelen als interieurstylist in Den Bosch? Ik geef u graag kleuradvies en interieuradvies voor uw bso of kinderdagverblijf. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Interieurstylist in Den Bosch geeft advies op basis van uw wensen

Bij het geven van interieuradvies en het opstellen van een interieurontwerp vind ik het belangrijk om met alle wensen rekening te houden. Zo bekijk ik ook vanuit het perspectief van de kinderen wat zij nodig hebben. Voor de inrichting van een bso en kinderdagverblijf houd ik bijvoorbeeld rekening mee dat er hoeken zijn voor de kinderen waar ze minder last hebben van prikkels. Verder ga ik ook in gesprek met de medewerkers van uw bso of kinderdagverblijf. Zij zijn immers iedere dag in de ruimte te vinden dus ik neem ook hun wensen op het gebied van functionaliteiten mee. Door ieders wensen mee te nemen kan ik een professioneel advies uitbrengen en kan iedereen straks met veel plezier gebruik maken van de ruimte. Wilt u meer weten over mijn werkwijze als interieurstylist in Den Bosch? Neem contact op!

Interieurstylist Den Bosch

Interieurontwerp in Den Bosch voor verschillende ruimtes

Naast interieuradvies voor bso’s en kinderdagverblijven kan ik u ook voor uw eigen interieur van uitgebreid advies voorzien. Als interieuradviseur in Den Bosch ga ik altijd eerst met u in gesprek over welke wensen er spelen. Vervolgens doe ik uitgebreid onderzoek naar de ruimtes waar u advies voor heeft aangevraagd. Door alle factoren mee te nemen kan ik ervoor zorgen dat de ruimte er straks uit komt te zien zoals u voor ogen heeft. U bent zelf dus geen tijd kwijt aan het uitzoeken van interieur items die binnen uw budget passen. Dit neem ik u graag uit handen zodat u straks kunt genieten van het ultieme eindresultaat! Wilt u mijn expertise als interieurstylist in Den Bosch inschakelen? Neem contact op!

Menu