Interieuradviseur in Den Bosch helpt u graag

Bent u op zoek naar een interieuradviseur in Den Bosch? Ik ben Esther Houtman en ik ben werkzaam als interieuradviseur in Den Bosch. Op basis van uw wensen ga ik graag aan de slag om een gezellig en stijlvol interieur te creëren die helemaal in uw smaak is. Daarbij kijk ik naar uw persoonlijkheid en welke functionaliteiten u belangrijk vindt. Ik kijk dus naar het volledige plaatje voordat ik advies uitbreng. Ook houd ik rekening met uw budget bij het geven van advies over de inrichting. Binnen uw budget ga ik vervolgens op zoek naar meubels en accessoires om uw huis in te richten. Hier hoeft u zelf dus geen tijd meer aan te besteden! Dat kunt u weer van uw to-do lijstje afstrepen. Wilt u interieuradvies aanvragen voor uw huis of bedrijf? Neem dan contact met mij op!

Interieuradviseur in Den Bosch zorgt voor samenhang

Bij het stylen van uw huis komen veel zaken op u af. Vaak vinden mensen het lastig om alles met elkaar in samenhang te brengen. Dit vergt veel denkwerk omdat het anders kan leiden tot kostbare fouten. Als er bijvoorbeeld een kastje in een bepaalde stijl is aangeschaft moeten de andere meubels daar natuurlijk ook goed bij passen. Het kan dan een enorme uitdaging zijn om verschillende stijlen met elkaar te matchen. Daar krijg ik als interieurstylist in Den Bosch iedere dag wel mee te maken! Ik geef u goede tips en trucs mee zodat u het mooiste resultaat kunt krijgen. Hierin speelt kleur vaak een grote rol. Wilt u kleuradvies of interieuradvies aanvragen bij een interieuradviseur in Den Bosch? Neem contact op!

Interieuradviseur Den Bosch

Advies over uw interieur in Den Bosch en omgeving

Gaat u uw huis binnenkort renoveren of wilt u uw huis restylen? Mijn kennis en ervaring als interieuradviseur in Den Bosch zet ik graag in om uw huis in te richten in de specifieke stijl die u voor ogen heeft. Ik denk graag out of the box maar uw wensen staan bij mij altijd voorop. Nadat we uw wensen hebben besproken doe ik uitgebreid onderzoek. Op basis van deze informatie kan ik als interieuradviseur in Den Bosch een uitgebreid en professioneel interieuradvies uitbrengen. Wilt u een huis die er uniek uit ziet? Maak direct een afspraak voor interieuradvies!

Menu